Deep Dish Alfredo Pizza

Deep Dish Alfredo Pizza
Deep Dish Alfredo Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 492 kalorie, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Deep Dish Alfredo Pizza, Deep Dish Pizza Pie, oraz Pizza Deep-Dish.

Instrukcje

1
W misce wymieszać wodę, olej i drożdże. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przetoczyć w kulkę i przenieść do dobrze naoliwionej miski. Pozostawić do wzrostu 1 godzinę w ciepłym miejscu, lub do podwojenia wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dokładnie nasmaruj patelnię do pizzy z głębokim naczyniem. Dziurkować ciasto i przełożyć na patelnię. Przykryj ciasto ściereczką i pozostaw skorupę do wyrośnięcia 25 minut, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu na małym ogniu wymieszać śmietanę, masło i twarożek, stale mieszając, aż do stopienia i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wymieszać z parmezanem i czosnkiem w proszku. Nadal gotować i mieszać 15 minut, lub do parmezanu jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
7
Rozłóż na skorupie pizzy. Top z serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Piec 35 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn