Jajecznica jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne poranny posiłek. Za 93 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 19g tłuszczu i w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sól cebulową, ser cheddar, sól czosnkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Summer Veggie Egg Scramble, Śniadanie Jajko Muffinki, oraz Meksykańska Zapiekanka Jajeczna dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odpływ.
3
Na dużej patelni podsmaż połowę papryki i cebuli na 1 łyżeczce oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala