Jabłko Żurawina Pleśń
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Jabłko żurawina pleśń może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jeśli masz jabłecznik, dieta sok żurawinowy koktajl, pkg. żelatyna o Smaku żurawinowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cranberry Marble Mold, Forma Owoców Żurawiny, oraz Forma Do Sałatki Żurawinowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wrzący sok do suchej żelatyny w dużej misce co najmniej 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści. Wymieszać z sokiem żurawinowym.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold. Przechowywać resztki żelatyny w lodówce.