Jabłko Orzech Lepkie Bułeczki
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 340 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. Mieszanka brązowego cukru, masło, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Figowo-Orzechowe Lepkie Bułeczki, Lepkie Bułeczki Z Orzechami Karmelowymi, oraz Lepkie Bułeczki Cynamonowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. obficie posmaruj 12-licową puszkę muffinek.
Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w kostkę. W średniej misce wymieszać pokrojone w kostkę jabłka z orzechami włoskimi i brązowym cukrem.
Masę jabłkową podzielić równomiernie na puszkę z muffinkami. Umieść 12 cynamonowych bułek, cynamon do góry, na mieszance jabłkowej.
Umieść puszkę muffin na blasze do pieczenia i piecz, aż blaty będą złocisto brązowe, około 8 do 10 minut. (
Upiec pozostałe 4 bułki na okrągło 2 przepis cynamon
Wyjmij puszkę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na 5 minut. Umieść czystą blachę do pieczenia na blaszce muffin i Odwróć, aby usunąć lepkie bułki.
W małej misce, połączyć 1 pojemnik lukier waniliowy (z wyjątkiem drugiego dla rundy 2 cynamon
Tosty francuskie) z przyprawą pumpkin pie i 1 do 2 łyżeczek wody.
Wymieszać do uzyskania bardzo gęstej konsystencji.
Mżawka na bułki i podawać.