Jabłko Bezglutenowe Crisp
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe Jabłko Crisp spróbować. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka mielonego cynamonu, lodów, orzechów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Bezglutenowe Crisp, Bezglutenowe Jabłko Crisp, oraz Jabłko Bezglutenowe Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wrzucić jabłka i 1 łyżeczka cynamonu.
Jabłka rozłożyć równomiernie na patelni o wymiarach 13x9 cali.
W dużej misce, wymieszać ciasto mix i orzechy. Blenderem do ciast lub widelcem pokroić w masło, aż będzie kruche.
Dodać 1 łyżeczkę cynamonu i jajko; dobrze wymieszać.
Posypać równomiernie jabłkami.
Piec około 45 minut lub aż polewa będzie jasnobrązowa.
Podawać na ciepło z lodami.