Izraelskie Ciasta Rybne

Izraelskie Ciasta Rybne
Izraelskie ciasta rybne to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Shiksan w kuchni ma 1 fanów. Mieszanka jaj, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta Rybne, Po Portugalsku, Azjatyckie Ciasta Rybne, oraz tort rybny w stylu tajskim z sałatką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Izraelskie Ciasta Rybne
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Składnik1 / 4 filiżanki pinenuts1 lb. filety rybne bez kości (białe lub łagodne ryby, takie jak sieja, pstrąg lub tilapia)1/2 szklanki mielonej cebuli (około 1 średniej cebuli)1/2 szklanki bułki tartej1/4 szklanki posiekanej cilantro1 jajko1/2 łyżeczki soli lub więcej do smaku (zwykle używam około 3/4 łyżeczki)1/2 łyżeczki cumin1/4 łyżeczki cayenne lub więcej do smaku (bardzo pikantny)1/3 szklanki pestek winogron lub oliwy z oliwek do smażenia 1/2 szklanki sosu tahini do zanurzenia (opcjonalnie - Kliknij tu po przepis)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
TilapiaTilapia
TahiniTahini
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Czas Przygotowania: 15 Minut
6
Czas Gotowania: 15 Minut
7
Całkowity Czas: 30 Minut
8
Ilość porcji: 20-24 paszteciki
9
Klucz Koszerny: Pareve

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Magazyn