Irlandzka whisky Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 32. Jest idealny do dzień św. Patryka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, olej roślinny, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Irish Whiskey Brownies, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. Zrób ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu, używając wody, oleju, jaj i mieszając w bitach toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Kawałki Toffi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Powoli ubić w cukrze pudrze trzepaczką. Gotować 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Bambusowym szaszłykiem lub nożem wbijaj dziury w ciastkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Wlać gorący lukier na ciepłe ciasteczka; rozprowadzić na górze, aż będzie gładka. Schłodzić co najmniej 2 godziny przed cięciem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.