Irish Rack of Lamb

Irish Rack of Lamb
Przepis Irish Rack of Lamb jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 1545 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jagnięcinę, demi-glace i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Stojak Baranek.

Instrukcje

1
To make Irish
2
SOS Whiskey Rack, połączyć olej, czosnek, rozmaryn i cytrynę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
WhiskeyWhiskey
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Podgrzać na wysokim płomieniu (nie brązowego czosnku). Odciągnąć pan od ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać whiskey, powrócić do ognia, dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
WhiskeyWhiskey
5
Dodaj demi-glace i brązowy sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy SosBrązowy Sos
6
Niech zmniejszyć i dodać masło w powoli, off ciepła, aby zagęścić sos. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Dokładnie wyczyść stojak (usuń całą srebrną skórę). Doprawić lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
8
Umieść patelnię do góry nogami na grillu. Umieścić jagnięcinę, mięso-side-down obok patelni skwierczeć z kości spoczywających na patelni. To uchroni kości przed spaleniem. Zrób znak krzyża po stronie mięsa, a następnie obróć i gotuj przez kilka minut po stronie Kości. Zakończyć w piekarniku, jeśli wolisz dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Podczas prezentacji pokroić jagnięcinę na 2 kawałki. Wstań i skrzyżuj kości, jakby chciał zbudować siusiu. Top z irlandzkim
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
HerbataHerbata
10
SOS Whiskey Rack.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, dlatego nie możemy zagwarantować rezultatów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn