Irish Rack of Lamb
Przepis Irish Rack of Lamb jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i דל פחמימות,zne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 115 g tłuszczu, oraz w sumie 1545 kalorii. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jagnięcinę, demi-glace i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Stojak Baranek.
Instrukcje
SOS Whiskey Rack, połączyć olej, czosnek, rozmaryn i cytrynę na patelni.
Podgrzać na wysokim płomieniu (nie brązowego czosnku). Odciągnąć pan od ognia.
Dodać whiskey, powrócić do ognia, dodać sól i pieprz.
Dodaj demi-glace i brązowy sos.
Niech zmniejszyć i dodać masło w powoli, off ciepła, aby zagęścić sos. Trzymaj ciepło.
Dokładnie wyczyść stojak (usuń całą srebrną skórę). Doprawić lekko solą i pieprzem.
Umieść patelnię do góry nogami na grillu. Umieścić jagnięcinę, mięso-side-down obok patelni skwierczeć z kości spoczywających na patelni. To uchroni kości przed spaleniem. Zrób znak krzyża po stronie mięsa, a następnie obróć i gotuj przez kilka minut po stronie Kości. Zakończyć w piekarniku, jeśli wolisz dobrze zrobione.
Podczas prezentacji pokroić jagnięcinę na 2 kawałki. Wstań i skrzyżuj kości, jakby chciał zbudować siusiu. Top z irlandzkim
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, dlatego nie możemy zagwarantować rezultatów.