Irish Peanut Butter Potato Candy
Irish Peanut Butter Potato Candy może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1461 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Irish Potato Candy, Ciasto Orzechowe Z Masłem Orzechowym, oraz Masło Orzechowe Candy Bar Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować ziemniaki aż bardzo miękkie, o 15 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Przenieść ziemniaki do dużej miski i zacieru widelcem, aż będzie gładka.
Stopniowo mieszaj cukier cukierniczy w puree ziemniaczanym, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto. Ciasto będzie ciekłe, aż cały cukier puder zostanie zużyty.
Umieść duży kwadrat woskowanego papieru na powierzchni roboczej.
Zwiń lub naciśnij ciasto na 12-calowy Prostokąt Kwadratowy na woskowanym papierze.
Masło orzechowe rozprowadzić na wierzchu ciasta, pokrywając go całkowicie.
Podnieś jedną krawędź woskowanego papieru i zacznij zwijać ciasto, aby uzyskać 12-calowy kłodę. Owiń kłódkę szczelnie woskowanym papierem.
Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Rozpakuj dziennik i pokroić cukierki na kawałki przekrojowe o grubości 3/4 cala, aby służyć.