Irish Meatloaf with Cabbage Cream Sauce

Irish Meatloaf with Cabbage Cream Sauce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj irlandzkiego Klopsa z sosem śmietanowym z kapusty. Na 7,33 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 2436 kalorii, 99g białka, oraz 184g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, czosnek, paluszki selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bekon irlandzki i kapusta z sosem musztardowym, Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wymieszać zmieloną wołowinę, jagnięcinę, biały budyń, Cheddar, przyprawę Montreal, cebulę granulowaną, pieprz, Bazyl, curry, oregano, sól, jajka i cebulę do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula GranulowanaCebula Granulowana
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodać bułkę tartą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
5
Odstawić na 5 do 10 minut. Kształt w kłodę.
6
Na blasze do pieczenia, umieścić kilka dużych liści kapusty w dół na klopsiki gotować na.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Umieścić kilka patyczków selera na wierzchu klopsa (aby utrzymać folię aluminiową z wierzchu klopsa), przykryć folią i piec przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Zdjąć folię i nadal piec, aby pozwolić jej chrupiące, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Pokroić i podawać z sosem śmietanowym z kapusty na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
10
Podgrzej średni garnek i dodaj olej. Czosnek brązowy, a następnie dodać kapustę i saute aż przezroczyste. Garnek rozpuścić z sherry, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Dodać śmietanę i ponownie zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
12
Dodać sól i pieprz do smaku. Złożyć masło i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn