Przepis Irish Cream Celebration Cake może zaspokoić Europejskie pragnienie w okolicy 3 godziny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1156 kalorii, 13g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, wanilia, pudding instant czekolady i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnie Święto Tort Lodowy, Żółty tort urodzinowy (lub inne uroczystości) z polewą czekoladowo-serową, oraz Irish Cream Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Piec 35 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
W dużej misce, beat masło i ser z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Dodać cukier puder, 1 szklankę na raz, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
7
Dodać 1/4 szklanki likieru i 1 łyżeczkę wanilii; ubijać, aż lukier będzie gładki i smarowalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Likier
Wanilia
8
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić jedną trzecią lukru. Top z drugiej warstwy. Strona mróz i wierzch ciasta z cienką warstwą lukru do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce 30 minut. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce. W małym rondlu rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż wokół krawędzi utworzą się pęcherzyki.