Irish Cream Celebration Cake

Irish Cream Celebration Cake
Przepis Irish Cream Celebration Cake może zaspokoić Europejskie pragnienie w okolicy 3 godziny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1156 kalorii, 13g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, wanilia, pudding instant czekolady i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnie Święto Tort Lodowy, Żółty tort urodzinowy (lub inne uroczystości) z polewą czekoladowo-serową, oraz Irish Cream Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray 2 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do patelni.
4
Piec 35 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce, beat masło i ser z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać cukier puder, 1 szklankę na raz, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
7
Dodać 1/4 szklanki likieru i 1 łyżeczkę wanilii; ubijać, aż lukier będzie gładki i smarowalny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
LikierLikier
WaniliaWanilia
8
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić jedną trzecią lukru. Top z drugiej warstwy. Strona mróz i wierzch ciasta z cienką warstwą lukru do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce 30 minut. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce. W małym rondlu rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż wokół krawędzi utworzą się pęcherzyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wlać ciepły krem na czekoladę; odstawić 1 minutę. Wymieszać trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodaj syrop kukurydziany i 2 łyżeczki wanilii. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
12
Odstawić 10 minut lub aż zgęstnieje.
13
Wlać glazury na wierzchu ciasta, pozwalając niektóre glazury kapać w dół stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
14
Posypać migdałami wokół krawędzi ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn