Indywidualne Kalosze Wołowe
Indywidualne kalosze wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1184 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.23 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś filety z polędwicy wołowej, cebuli, sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Podobne przepisy to Indywidualne Kalosze Wołowe, Indywidualne Kalosze Wołowe, oraz Indywidualne kalosze wołowe z pieczarkami Duxelles.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, połączyć grzyby, cebula, sherry, masło lub margaryna i pietruszka i saute, aż cały płyn jest wchłaniany i mieszanina przypomina pastę. Przykryj wierzch każdego steku mieszaniną.
Częściowo rozmrozić arkusze ciasta francuskiego i rozwałkować kawałki na tyle cienkie, aby pokryć górę, boki i dół każdego steka.
Steki umieścić na blasze do pieczenia, przykryć folią i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Steki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. (Uwaga: będą rzadkie, ale będą nadal gotować, gdy danie siedzi.)