Indyk z granatem i Balsamiką
Indyk z granatem i Balsamiką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 30g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Granat-balsamiczna-glazurowana marchewka, Granat-Klopsiki Z Indyka Glazurowane, oraz Granat-glazurowany Indyk z prażonym koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok, ocet i cukier w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszyła się do 1/2 szklanki, o 25 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić musztardą. (Można dokonać do 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Zrobić indyka: Rozgrzej piekarnik do 218°; olej dużą, obramowaną blachę do pieczenia.
Połówki piersi, nogi i uda ułożyć na prześcieradle.
Skropić oliwą i dobrze doprawić solą i pieprzem. Smażyć, aż lekko rumiane, o 30 protokół.
Pędzel z glazurą; obróć kilka razy, aby pokryć. Pieczeń, fastrygowanie często, aż termometr mięsa czyta 71° (w najgrubszej części piersi), 30 do 40 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i zalać sokami na blasze do pieczenia. Namiot z folią.
Odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.