Indyk z granatem i Balsamiką

Indyk z granatem i Balsamiką
Indyk z granatem i Balsamiką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 30g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, musztarda dijon, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Granat-balsamiczna-glazurowana marchewka, Granat-Klopsiki Z Indyka Glazurowane, oraz Granat-glazurowany Indyk z prażonym koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok, ocet i cukier w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmniejszyła się do 1/2 szklanki, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i ubić musztardą. (Można dokonać do 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Zrobić indyka: Rozgrzej piekarnik do 218°; olej dużą, obramowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połówki piersi, nogi i uda ułożyć na prześcieradle.
5
Skropić oliwą i dobrze doprawić solą i pieprzem. Smażyć, aż lekko rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
6
Pędzel z glazurą; obróć kilka razy, aby pokryć. Pieczeń, fastrygowanie często, aż termometr mięsa czyta 71° (w najgrubszej części piersi), 30 do 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Wyjąć z piekarnika i zalać sokami na blasze do pieczenia. Namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Odstawić na 10 minut przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn