Indyk solony z soi i cydru na tostach z sosem Klonowo-sojowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur napojów, więc dać soi i cydr solony indyk na tosty punktów z sosem Klonowo-sojowym spróbować. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 97g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na $7.99 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mętnego cydru jabłkowego, piersi indyka na skórze, płynne amino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk solony w cydrze z Klonowo-Cydrową glazurą, Indyk z przyprawami z sosem z patelni Cydr, oraz Indyk solony z ziołami w sosie jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: plastikowa torba wielokrotnego zamykania 2 1/2 galona
Połącz 4 szklanki wody z jabłecznikiem, sosem sojowym, solą, syropem klonowym, pieprzem, liśćmi laurowymi w zamykanej torbie (podwójna torba, aby zapobiec wyciekom) i dodaj indyka. Wyluzuj przez noc.
Aby upiec, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż stojak z drutu na obramowanej blasze do pieczenia i spryskaj stojak nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wyjąć indyka z solanki, osuszyć i ułożyć na stojaku. Posmarować skórę odrobiną oleju i posypać solą i pieprzem. Piecz, aż wewnętrzny termometr odczytuje 165 stopni F, około 15 minut na Funt indyka lub 45 minut w sumie.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw z folią do pokrycia, aż będzie gotowy do wyrzeźbienia.
Roztopić masło, a gdy się spieni, dodać liście szałwii i chrupiące je jak masło brązowieje.
Usunąć liście i pokruszyć. Tosty krojonego chleba w tosterze.
Posmaruj tosty rumianym masłem i top z szałwią.
Przetnij róg tosta na róg. Pokrój indyka i ułóż na 2 tostach, top z sosem Klonowo-sojowym i podawaj z bokami do wyboru.
Masło rozpuścić w rondlu i doprawić grubym czarnym pieprzem.
Ubijać w mące i ubijać kilka minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Ubić w bulionie, sosie sojowym, syropie klonowym i sosie Worcestershire. Zmniejsz ogień do niskiego wrzenia i gotuj, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki.