Indyk Solony Z Jesiennymi Warzywami

Indyk Solony Z Jesiennymi Warzywami
Solony Indyk z jesiennymi warzywami to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 12. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 550 kalorii, 48g białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli masz Acorn squash, pasternak, indyk, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1393744 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 14 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Indyk i jesienne warzywa w bulionie szafranowym, Jesienne Warzywa, oraz Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 14 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia33
Magazyn