Indyk i fasola Tostadas
Przepis indyk i fasola Tostadas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 20 minut. Ta przystawka ma 722 kalorie, 35g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, Zestaw obiadowy taco, sałatę rzymską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turcja Tostadas, Bean Dip Tostadas, oraz Indyk i warzywa Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. na nieutwardzonych arkuszy cookie, umieścić tortille (z zestawu obiadowego).
Piec około 7 minut lub do chrupkości.
Miejsce na poszczególnych płytach.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw (z zestawu obiadowego), wodę i fasolę; podgrzewać do gorąca.
Mieszaninę indyka podzielić równomiernie między tortille. Top z sosem taco (z zestawu obiadowego) i pozostałymi składnikami.