Indyk i brokuły Manicotti
Indyk i brokuły Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać manicotti makaron muszle, cebula, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły, szynka i ser Manicotti, Kiełbasa Brokuły Manicotti, oraz Indyk Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na pudełku. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
W 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka, cebula i sól czosnkowa na średnim ogniu około 5 minut, często mieszając, aż indyk nie jest już różowy.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z jogurtem, brokułami, 1/2 szklanki sera i włoską przyprawą.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu makaronowego w naczyniu do pieczenia. Łyżka mieszanka indyka do muszli; ułóż w naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu makaronowego na muszlach. Przykryć folią.
Piec około 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.