Indyjski Gulasz Orzechowy

Indyjski Gulasz Orzechowy
Przepis Indian Peanut gulasz jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. To danie główne ma 558 kalorii, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy ryż, czosnek, korzeń imbiru, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 79 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Gulasz Z Warzyw Indyjskich, oraz Gulasz Z Ciecierzycy Indyjskiej.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieścić ryż i wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i woda wchłonie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj cebulę i gotuj, aż będzie miękka i złocista, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek i imbir, i gotować, aż pachnące, o 5 protokół. Wymieszać pomidory i doprawić pieprzem cayenne. Zwiększyć ciepło do średniego i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Wymieszać z masłem orzechowym i podgrzać. Mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
#48 Wine Spectator Top 100 2018Uroczy nos, aromaty żółtych jabłek, delikatny owocowy charakter, lekko lepka, żywa i ładnie zintegrowana kwasowość, idzie dobrze, pikantne i pikantne odcienie mineralne w wykończeniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn