Indycze Klopsiki
Subs Meatball z indyka wymaga mniej więcej 57 minut od początku do końca. Ten przepis służy 35 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, provolone, sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Indycze Klopsiki, Indycze Klopsiki, oraz Kotlety z indyka na bułkach z pieczywa czosnkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić z 3 łyżkami. woda. Wymieszać w bułce tartej; odstawić 5 minut.
Dodaj parmezan, pietruszkę, czosnek i indyka; delikatnie wymieszaj, aż dobrze się połączą. Zwilżyć ręce i zwijać mieszaninę w 24 1 1/2-calowe kulki.
Przenieść do naczynia wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie klopsiki. Klopsiki przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Wlać marinara do szerokiego, głębokiego garnka z pokrywką i ogrzać na średnim ogniu.
Dodaj klopsiki (sos nie całkowicie pokryje klopsiki), przykryj i gotuj 10 minut. Odkrywaj i obracaj klopsiki. Przykryć; gotować 10 minut dłużej, aż klopsiki nie będą już różowe w środku (pokrój jeden do testu).
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Wytnij rolki wzdłuż i mżej wewnątrz każdego z 1 łyżeczką. oliwa z oliwek. Ser podzielić na bułki i umieścić na blasze do pieczenia. Broil aż ser topi się i chleb jest lekko tosty, 1 do 2 protokół.
Na każdej rolce umieścić po trzy klopsiki i sos łyżeczkowy.