Indonezyjski Grillowany Miecznik

Indonezyjski Grillowany Miecznik
Indonezyjski Grillowany miecznik jest bez glutenu, bez nabiału i pescatarian danie główne. Przepis ten służy 6. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka skórki z cytryny, oleju z orzeszków ziemnych, korzenia imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać korzeń imbiru, możesz śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z Krystalizowanym lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany bakłażan w stylu indonezyjskim z pikantnym sosem orzechowym, Indonezyjska grillowana zielona fasola z cytrynowym sosem aioli, oraz Grillowana miecznik nad grillowanymi letnimi warzywami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz sos sojowy, olej rzepakowy, skórkę z cytryny, sok z cytryny, korzeń imbiru, czosnek i musztardę w misce.
3
Wlej połowę sosu do niskiego płaskiego naczynia, które jest wystarczająco duże, aby pomieścić miecznika w jednej warstwie.
4
Połóż miecznik na wierzchu sosu i rozprowadź pozostały sos na wierzchu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub najlepiej przez noc.
5
Trzydzieści minut zanim będziesz gotowy do podania, rozpal ognisko węglowe lub rozgrzej grill gazowy.
6
Gdy węgle są średnio gorące, posmaruj ruszt do gotowania olejem, aby zapobiec przywieraniu się ryb.
7
Wyjmij rybę z marynaty, pozwalając, aby część imbiru przylgnęła do ryby i wyrzuć marynatę.
8
Posyp rybę obficie z obu stron solą i połóż na węglach. Gotuj przez 5 minut z każdej strony, aż nie będzie już różowy w środku.
9
Umieść na talerzu, przykryj szczelnie folią aluminiową i pozwól odpocząć przez 10 do 15 minut.
10
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn