Individual Carolina brzoskwiniowa Tarte Tatins z lodami cytrynowymi

Individual Carolina brzoskwiniowa Tarte Tatins z lodami cytrynowymi
Need a deser wegetariański? Indywidualny Tarte Tatins brzoskwiniowy Carolina z lodami cytrynowymi może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka wody, brzoskwinie, ciasto francuskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Indywidualne Tatiny z pigwy z lodami z mleka owczego, Strawberry Tarte Tatins, oraz Persimmons Tarte Tatins dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę plus 2 łyżki cukru i 1/4 szklanki wody w ciężkich średnich puszkach. Zagotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Wzrostgrzać i gotować bez mieszania, aż syrupis głęboki bursztyn, od czasu do czasu szczotkowanie boków patelni z mokrą szczotką do ciast i wirującej patelni, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
PatelniaPatelnia
2
Usunąć z ciepła.
3
Dodać masło i pozostawić do stopienia (mieszanina będzie energicznie pęcherzyków). Mieszać overlow ciepła, aż wszelkie kawałki karmelu rozpuścić.Karmel od razu równomiernie podzielić pomiędzy 3/4 szklanki kremu; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe BitkiKarmelowe Bitki
KarmelKarmel
BudyńBudyń
MasłoMasło
4
Umieść 1 połówkę brzoskwini, pokrój bok do góry, na szkliwie w każdym kubku kremu. Czy z wyprzedzeniem: można przygotować 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
BrzoskwiniaBrzoskwinia
5
Pozostawić w temperaturze pokojowej.
6
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść 1 arkusz puffpastry na lekko posypanej mąką powierzchni.Używając dodatkowego kubka budyniowego 3/4 jako szablonu, umieść kubek do góry nogami na paście francuskim. Używając małego ostrego noża, pokrój dookoła, formując ciasto okrągłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Pokroić 3 moredough rund z tego samego arkusza ciasta francuskiego.Powtórz z drugim arkuszem ciasta francuskiego, wykonując łącznie 8 rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
9
W każdej filiżance kładziemy 1 ciasto okrągłe brzoskwiniowe, w każdej filiżance kładziemy 1 ciasto okrągłe brzoskwiniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
10
Ciasto posmarować glazurą jajeczną; posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GlazuraGlazura
CukierCukier
JajkoJajko
11
Piec tarte Tatins aż ciasto jest nadmuchany i głęboki złoty, około 25 minut. Używając rękawic do ochrony dłoni, Odwróć 1 tarte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Tatin na każdej z 8 płyt.
13
Odstawić untiltarte Tatins ostudzić lekko, 10 do 15 minut.
14
Umieścić gałkę lodów cytrynowych wzdłuż ideeachach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
CytrynaCytryna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn