iHungry Spaghetti Tacos
Przepis iHungry Spaghetti Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 25 minut. Na 1,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, spaghetti, kukurydzianych muszli Taco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fiesta Spaghetti Tacos, Zapiekane Spaghetti Tacos, oraz Kolacja jest dla dzieci: Spaghetti Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przerwa makaron na pół i przygotować na opakowaniu instrukcji, o 7 protokół. Przynieś dużą patelnię rozpyloną sprayem nonstick na średnie ciepło na piecu.
Dodaj kruszonki sojowe, pokruszone pomidory i przyprawę do taco i dobrze wymieszaj. Gotować i mieszać do gorąca, 2 do 4 protokół.
Odcedzić makaron i dodać go do patelni.
Dobrze wymieszać. Równomiernie rozprowadzić makaron między skorupkami taco, około 1/3 szklanki na skorupkę. Top każdy równomiernie z serem, cebulą i sałatą. Tada!