Ice Cream Bombe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Mieszanka lodów czekoladowych, cukierki mięty pieprzowej, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ice cream bombe, Berry Ice Cream Bombe, oraz Easy Ice Cream Bombe.
Instrukcje
Linia średniej wielkości miski z 2 arkusze folii aluminiowej. Łyżka lody waniliowe do kulek i umieścić w misce. Zamrozić na 30 minut. Powtórz z lodami czekoladowymi, umieszczając je na wierzchu wanilii i czyniąc górę tak równą, jak to możliwe. Zamrażać przez co najmniej 2 do 24 godzin. Odwróć miskę na talerz do serwowania.
Posypać zmiażdżonymi cukierkami. Użyj noża, aby pokroić bombe na kliny, uruchamiając go pod gorącą wodą między cięciami.
Serwować immediately.In Advance: Bombe lody muszą być wykonane co najmniej dzień przed czasem. Możesz go rozpakować w poranek przyjęcia, odwracając go na talerz do serwowania i zwracając do zamrażarki.
Posypać zmiażdżone cukierki na górze tuż przed podaniem.