Hot Chocolate-Brownie Cupcakes
Hot Chocolate-Brownie Cupcakes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 238 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pianki, ciasteczka czekoladowe, krem prawoślazu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Czekoladowo-Wiśniowe Brownie, Babeczki Czekoladowo-Malinowe Brownie, oraz Babeczki Brownie kruche S ' mores z polewą czekoladową Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spray 24 muffin patelni kubki z gotowania sprayu. Naciśnij 1 ciastko na dno każdego kubka. (Nie ma problemu, jeśli pliki cookie pękają.)
Przygotować ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; łyżka do filiżanek.
Piec 15 do 18 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z krem okruchy. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w patelni 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Beat twarożek, krem marshmallow i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać ostudzony bicz i kakao w proszku; ubijać aż do wymieszania.
Rozłóż na babeczki; wierzch z pianek.
Każde z pozostałych ciasteczek pokroić na 4 kawałki. Włóż 1 kawałek ciastka do góry każdej babeczki tuż przed podaniem.