Hot Cheesy Artichoke Dip

Hot Cheesy Artichoke Dip
Hot Cheesy Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 22. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, bekon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mleko, karczochy, boczek, mąkę, musztardę, czosnek w proszku i pieprz. Gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut, stale mieszając, aż będzie gorąco i zgęstnieje, ale nie gotując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Stopniowo mieszać w serach. Gotować około 2 minut, stale mieszając, aż sery się stopią.
3
Przenieść mieszaninę do garnka do fondue. Dostosuj płomień lub ciepło, aby mieszanina pozostała gorąca, ale nie gotowała się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Podawać na ciepło z kromkami chleba bagietkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn