Homestyle Turcja sposób Michigander

Homestyle Turcja sposób Michigander
Homestyle Turcja sposób Michigander może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 381 kalorii, 52g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, indyka, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Homestyle Turcja, sposób Michigander, Homestyle Chicken Pot Pie, oraz Homestyle Chicken Pot Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spłucz i umyj indyka. Odrzuć podroby lub możesz dodać je do patelni, jeśli są to czyjeś ulubione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Umieść indyka w holenderskim piekarniku lub na patelni. Oddziel skórę na piersi, aby zrobić małe kieszenie. Umieść 3 łyżki masła po obu stronach między skórą a mięsem piersi. To sprawia, że bardzo soczyste mięso piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Połącz wodę z bulionem, posyp płatkami pietruszki i mieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
CebulaCebula
WodaWoda
4
Polać wierzch indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
5
Indyka posypać solą przyprawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Cała TurcjaCała Turcja
6
Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku przez 4 do 5 godzin. Przez ostatnie 45 minut wyjmij folię, aby indyk ładnie się zarumienił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia18
Magazyn