Homar Brie Phyllo Paczki
Homar Brie Phyllo Packets jest pescatarian przepis z 8 porcjami. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jeśli masz sól i pieprz, masło, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kubki Brie Phyllo, Homar & Shitake Phyllo Triangles, oraz Tarta filo z Brie i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Jeśli phyllo zostało zamrożone, upewnij się, że jest całkowicie rozmrożony przed użyciem. Po wyjęciu z opakowania należy przykryć filo woskowanym papierem i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysychaniu.
Rozłóż każdy arkusz ciasta i posmaruj masłem. Złożyć na pół, ponownie szczotkować, złożyć na pół, przeciąć na pół. (Każdy arkusz ciasta powinien dać 2 prostokąty, w przybliżeniu 4 na 4 cale, więc będziesz miał 16 kwadratów.) W misce wymieszać homara, ser, natkę pietruszki i szczypiorek i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić mieszaninę na każdym kwadracie ciasta. Podnieś rogi do mniejszego kwadratowego pakietu i szczotkuj więcej masła na górze.
Piec w piekarniku na złoty kolor.