Hoisin Pork and Boston sałata okłady
Hoisin Pork and Boston sałata okłady jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 300 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i weź wodę, d kapusta-i-marchew surówka, schabowe kotlety, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z czarnej soi i sałaty Hoisin, Okłady sałatowe z sosem hoisin-orzechowym, oraz 30 Minut Hoisin Krewetki Sałata Okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; odstawić.
Połączyć coleslaw, kolendra, i orzeszki ziemne; odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę; smażyć 4 minuty lub aż lekko rumiane.
Ułóż 3 liście sałaty na każdym z 4 talerzy. Top każdy liść sałaty z 2 plastry wieprzowiny, sos hoisin-limonka, i colesław.