Hoisin-Pieczone Kury Łowne
Hoisin-pieczone kury myśliwskie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1120 kalorii, 80g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sos hoisin, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hoisin-Pieczone Kury Łowne, Pieczone Kury Łowne, oraz Kury Dziczyzny Pieczone Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukane i dobrze wysuszone kury umieść na płytkiej patelni do pieczenia.
Dodaj czosnek, kolendra, imbir, sok z limonki, chili i olej rzepakowy do miski mini robot lub blendera. Przecedzić mieszaninę na grubą pastę.Pocierać mieszaninę na kury, coraz niektóre pod skórą, gdzie to możliwe. Wrzuć większość kolendry do jamy każdego ptaka, oszczędzając trochę do dekoracji.Zwiąż nogi kur szczelnie sznurkiem kuchennym. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut i do 2 godzin.Gdy jest gotowy do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Pędzel około 1/8 hoisin filiżanki nad każdą z kur. Zapisywanie pozostałych ½ - cup hoisin do baste kur podczas pieczenia.Piecz kury 40-45 minut, fastrygując od czasu do czasu.