Herbed udka z kurczaka z kapustą Cydr
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Herbed udka z kurczaka z kapustą cydr może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 40g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną kolendrę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ocet Jabłkowy-Duszone Udka Z Kurczaka, Ocet Jabłkowy-Duszone Udka Z Kurczaka, oraz Ocet jabłkowy duszone udka i nogi z kurczaka z cebulą i rodzynkami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników i natrzyj mieszankę oregano na kurczaka. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać udka kurczaka, i gotować 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń kurczaka z patelni; zachować ciepło.
Dodaj cydr na patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 3 protokół).
Usuń 1/2 Puchar zmniejszonej cydr z patelni; odstawić.
Dodaj kapustę i pozostałe składniki na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 5 minut lub aż kapusta zwiędnie. Powrót udka kurczaka na patelni, nestling je do mieszanki kapusty; dodaj zarezerwowane 1/2 Puchar zmniejszonej cydr. Przykryć i gotować na średnim ogniu 30 minut lub aż kurczak jest gotowy.