Herbed-Pomidorowy Chleb Serowy
Herbed-pomidorowy chleb serowy trwa około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wystarczy mieszanka jajka, bazylii, mąki i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chleb Pomidorowy Ziołowy, Chleb Orkiszowy Z Pomidorami, oraz Chleb Orkiszowy Z Pomidorami.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, sery, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i przyprawy. W innej misce ubij jajko, maślankę, olej i koncentrat pomidorowy. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Przenieś do natłuszczonego 8 cali. x 4-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na chleb serowy. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Laurent-Perrier Brut. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.