Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cranberry Orange herbatniki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe, Herbatniki Żurawinowo-Pomarańczowe, oraz Herbatniki Cranberry Orange Drop.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem. W małej misce, zetrzeć skórkę pomarańczową i cukier, aż pachnące; odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż się połączą. Wymieszać z cukrem i żurawiną.
Dodaj śmietanę i ekstrakt z wanilii i mieszaj do połączenia (uważam, że najłatwiej jest to zrobić rękami.)
Na lekko posypanej mąką powierzchni, pat ciasto w dół do 3/4-cala grubości koła. Użyj 1-calowego noża do ciastek, aby wyciąć okręgi.
Umieść kółka na blachach do pieczenia.
Posmaruj każdy biszkopt roztopionym masłem.
Piec, aż złoty na wierzchu i po prostu gotowane przez, o 12 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.