Heavenly Strawberry Jelly Roll
Heavenly Strawberry Jelly Roll to bezglutenowe deser. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 70 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 42 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food ciasto mix, cukier puder, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Galaretka Truskawkowa Roll, Heavenly Chocolate Cake Roll, oraz Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Linia 15x10x1-calowy patelnia z pergaminem; spryskać sprayem do gotowania. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanej patelni.
Rozłóż ciasto, aby pokryć dno patelni. (Pan będzie pełny.)
Piec 20 do 22 min. lub do momentu, gdy góra będzie złotobrązowa, a ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Schłodzić na patelni 30 min.
Przesiać cukier na czystym ręczniku kuchennym. Odwróć ciasto natychmiast na ręcznik; usuń patelnię. Ostrożnie odklej pergamin. Zaczynając od jednej długiej strony, zwiń ciasto i ręcznik razem. Całkowicie fajne. Rezerwa 1 szklanka jagód; grubo posiekać pozostałe jagody.
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Przechowywać w lodówce 5 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego bata i posiekane jagody. Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Rozłóż mieszankę jagodową na cieście, pozostawiając 1-calową granicę wokół wszystkich stron. Przeroluj ciasto; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Rozpakuj tuż przed podaniem; umieść, szew w dół, na talerzu. Mróz z pozostałym chłodnym batem. Wierzch z zarezerwowanych jagód.