Halloween Halfling Meatloaf
Halloween Halfling Meatloaf jest bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 4848 kalorii, 256G białka, oraz 323g tłuszczu. Na 17,13 zł / porcja, ten przepis okładki 87% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz marynaty, krakersy saltine, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Classic Meatloaf-ostatni klopsik, którego będziesz potrzebować dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasa, cebula, okruchy krakingu saltine, ubite jajka, i Cajun przyprawy w misce, aż dobrze połączone. W dużym naczyniu do pieczenia uformuj mieszaninę bochenków mięsa w kształt półksiężyca, z dużą głową, 2 zgrubnymi nogami i 2 uniesionymi ramionami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki nie będą już różowe w środku i dopiero zaczną się brązowieć, około 1 godziny. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (70 stopni C).
Aby udekorować głowę klopsa, wybierz około 14 ziaren kukurydzy i ułóż je w zęby.
Umieść 1 mały plasterek zielonego pieprzu z każdej strony głowy stwora dla uszu; umieść dwa plasterki ogórka na twarzy dla oczu, a następnie umieść 2 czarne połówki oliwek, przycięte boki, w plasterkach ogórka, aby zakończyć Oczy. Jeszcze jedna oliwka w połowie tworzy nos. Otoczyć potwora z tłem ketchup "krew," i piec, aż rumiane, o 10 więcej minut.
Odstawić klopsiki na 10 minut przed podaniem. Tuż przed podaniem wbij nóż do parowania w ciało klopsa i udekoruj go odrobiną krwi keczupu.