Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem

Halibut z pomarańczami i anielskim makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta z pomarańczami i Pastanem do włosów anielskich. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 693 kalorie, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.44 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz Anioł włosów makaron, kolendra, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Angel Hair Pasta Pie, Angel Hair Pasta, oraz Angel Hair Pasta Delight.

Instrukcje

1
Pokrój pomarańcze na segmenty, usuwając otaczające błony (patrz Skrót poniżej). Ściśnij membrany nad miską, aby złapać ich soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać imbir i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Posypać halibuta 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kminkiem. Gotować przez 4 minuty. Włącz, dodać szalotki i pomarańcze z dowolnym płynem, i kontynuować gotowanie, aż ryba będzie w tym samym kolorze i łatwo płatki, 4 do 5 protokół.Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, podczas gdy halibut gotuje.Podziel makaron i rybę na poszczególne talerze. Łyżka pomarańcze i sos na górze i posypać kolendrą. Skrót: aby przeciąć pomarańczę i usunąć jej błony bez bałaganu, odciąć skórkę i biały pestkę nożem. Następnie, pracując nad miską, z pomarańczą w jednej ręce, wykonaj cięcie po obu stronach każdego segmentu, wewnątrz otaczającej go błony. Sekcje będą bezpłatne w mgnieniu oka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
HalibutHalibut
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn