Halibut smażony w piecu czosnkowo-ziołowym

Halibut smażony w piecu czosnkowo-ziołowym
Halibut smażony w piecu czosnkowo-ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 35g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $5.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, ząbek czosnku, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut Smażony W Piekarniku Czosnkowo-Ziołowym, Halibut Pieczony W Piekarniku Z Winegretem Ziołowo-Cytrusowym, oraz Halibut czosnkowo-ziołowy z szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w płytkim naczyniu.
3
Białka i jajka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
JajkoJajko
4
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rybę posypać solą i pieprzem. Pogłębiać ryby w mące. Zanurzyć w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 3 filety rybne; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
8
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i pozostałą rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
9
Piec w 450 przez 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn