Przepis pieczony Halibut na cytrynowym Tabbouleh może zaspokoić twoje pragnienie w ok. 40 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz oliwę z oliwek, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, Halibut Smażony Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Halibut smażony na patelni z sosem cytrynowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszać bulgur i 1 łyżeczkę soli, a następnie zalać 1 1/2 szklanki wrzącej wody. Przykryć i odstawić do wchłonięcia wody, 20 do 30 minut. Puch z widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.