Halibut pacyficzny w bulionie z zielonej herbaty

Halibut pacyficzny w bulionie z zielonej herbaty
Halibut pacyficzny w bulionie z zielonej herbaty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Na 12,82 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka filetów halibuta, oleju z orzeszków ziemnych, grubej soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut Pacyficzny W Bulionie Z Zielonej Herbaty, Pacific Pesto Grillowany Halibut, oraz Halibut Pacyficzny Z Tymiankiem I Sezamem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn