Halibut Florentyna
Halibut Florentine jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście szpinaku dla niemowląt, sos vinaigrette z pomidorów słonecznych, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Foil-Pack Fish Florentyna dla dwojga, Foil-Pack Fish Florentine, oraz Opakowanie Foliowe Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Łyżka 1/2 szklanki ryżu na środku każdego z 4 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości z bokami lekko zwiniętymi.
Zalać 1/2 szklanki ciepłej wody na każdy kopiec ryżu; top z 1 filetem rybnym. Szpinak ułożyć wokół ryby; skropić sosem.
Podnieś boki folii. Podwójny fold top i kończy się, aby uszczelnić każdą paczkę, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Grill 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Przeciąć szczeliny w folię, aby uwolnić parę przed otwarciem opakowań; top z serem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.