Gumdropy Pomarańczowe

Gumdropy Pomarańczowe
Pomarańczowe Gumdrops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 72 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka barwników spożywczych, sproszkowane pektyny owocowe, ekstrakt z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Domowe Gumdrops, Old-fashioned Gumdrops, oraz Żurawina Gumdrops.

Instrukcje

1
Linia dolnej i boków 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa z folią. Folię posmarować 1 łyżeczką masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Spód i boki dużego ciężkiego rondla posmarować pozostałym masłem; dodać cukier i syrop kukurydziany. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, o 9 protokół. Gotować na średnim ogniu, aż termometr candy odczyta 280° (etap miękkiego pęknięcia), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Tymczasem w innym dużym rondlu połącz wodę, pektynę i sodę oczyszczoną (mieszanina lekko się spieni). Gotować i mieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Gdy mieszanina syropu kukurydzianego osiągnie 280° (etap miękkiego pęknięcia), usuń z ognia. Powrót mieszaniny pektyny na średnim ogniu; gotować, aż mieszanina zacznie się gotować. Ostrożnie i powoli kadzi mieszaniny syrop kukurydziany w bardzo cienkim strumieniu do mieszaniny pektyn, stale mieszając. Gotować i mieszać 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
PektynaPektyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt, obrać i barwnik spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
7
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Odstawić do twardego, około 2 godzin.
9
Pokroić w kwadraty.
10
W razie potrzeby wrzucamy dodatkowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W20 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn