Gulasz z fasoli, kukurydzy i squasha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka papryki, cebuli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Kapusty, Squasha I Białej Fasoli, Gulasz Z Fasoli Mung I Dyni, oraz Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj wodę z kabaczkiem i kukurydzą. Przykryć i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż squash jest po prostu przetargu, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali