Gulasz Z Fasoli Cannellini
Gulasz z fasoli Cannellini może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz czosnek, liście szpinaku, fasolę cannellini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Gulasz Z Fasoli Cannellini, Gulasz fasolowy Escarole i Cannellini, oraz Gulasz z fasoli jęczmiennej i Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu, na średnim ogniu, doprowadzić fasolę, bulion, czosnek, liść laurowy i marchew do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Dodaj szpinak, sól i pieprz i mieszaj przez 1 minutę. Łyżkę gulaszu do misek.
Skropić olejem. W razie potrzeby dodać ocet lub parmezan.