Gulasz z ciecierzycy i bakłażana

Gulasz z ciecierzycy i bakłażana
Gulasz z ciecierzycy i bakłażana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 263 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, fasola garbanzo, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Z Bakłażana I Ciecierzycy, Inspirowany bliskowschodnim pikantnym gulaszem z ciecierzycy, bakłażana i Tahini, oraz Dip z bakłażana i ciecierzycy.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z salami i gotować, aż równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z cebulą, papryką i czosnkiem. Gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać z bakłażanem, pastą pomidorową i kolendrą, i doprawić solą, pieprzem i oregano. Kontynuuj gotowanie 15 minut. Rozgnieść bakłażan, ponieważ zmiękcza, i dodać trochę wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać składniki przed wysuszeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wymieszać fasolę garbanzo, pomidory, liście laurowe, i zielona cebula na patelni, i wlać wodę. Doprowadzić do wrzenia na 5 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 15 minut. Przed podaniem wymieszać z octem i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn