Gulasz Z Antylopy

Gulasz Z Antylopy
Gulasz z antylopy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 592 kalorie, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz hojną mieloną gałkę muszkatołową, mąkę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, oraz Kafta Stew (Gulasz Z Klopsików Z Bliskiego Wschodu).

Instrukcje

1
W dużej misce dodać mąkę i doprawić 1 łyżeczką soli i pieprzu, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj antylopę i wrzucić do płaszcza dobrze. 3 łyżki masła rozpuścić w ciężkim garnku na średnim ogniu i dodać antylopę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Podsmaż antylopę, aż zbrązowieje, mieszając przez cały proces gotowania. Po brązowieniu rozpuścić 4 szklanki Porto lub czerwonego wina, następnie dodać bulion, tymianek, czosnek, liście laurowe, rozmaryn i ziemniaki. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 40 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
PortPort
4
W osobnej patelni, na średnim ogniu, dodać pozostałe masło, cebulę, marchew i seler i gotować, mieszając, przez 5 do 6 minut. Patelnię rozpuścić z pozostałym 1 szklanką wina, następnie dodać pastę pomidorową i gotować przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wlać mieszaninę warzyw do mieszaniny mięsa i gotować na wolnym ogniu przez dodatkowe 40 do 50 minut, w zależności od grubości gulaszu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
GulaszGulasz
6
Gulasz przełożyć do naczynia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn