Gulasz Wołowy Z Cydru
Przepis na gulasz wołowy z cydru można przygotować w około 2 godziny i 15 minut. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 9g tłuszczu i w sumie 331 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość tanie danie główne dla Jesień. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś seler, wodę, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Cydru, Gulasz wołowy z cydru dla, oraz Gulasz Wołowy Z Jabłkowym Cydrem.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku brązową wołowinę ze wszystkich stron na oleju na średnim ogniu; odcedzić.
Dodaj cydr, ocet, sól w razie potrzeby, tymianek i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/4 godziny.
Dodaj ziemniaki, marchew, seler i cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do miękkości wołowiny i warzyw.
Połącz mąkę i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z gulaszem. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Gulasz wołowy można łączyć z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Radley & Finch Lazy Hare Shiraz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Radley & Finch Lazy Hare Shiraz
Ten Shiraz znajduje się po lżejszej stronie życia. Owoce przede wszystkim skupione na czerwonym spektrum i doskonale zbilansowanym alkoholu, aby ożywić podniebienie. Świetny partner do swobodnej piątkowej wieczornej taryfy, rzadkich burgerów dla smakoszy i domowych meksykańskich ulubionych.