Gulasz Wołowy Po Węgiersku
Węgierski gulasz wołowy może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 691 kalorii, 48g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz vidalian cebula, olej canolan, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Gulasz Wołowy Po Węgiersku, oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron jajeczny z masłem lub chleb pełnoziarnisty, do serwowania
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute do miękkości, o 6 protokół.
Dodać czosnek i trochę soli i pieprzu i saute aż pachnące, o 1 minuta. Obniżyć ogień (aby papryka nie paliła się i dać gorzki smak lub ziarnistą konsystencję w ostatecznym naczyniu) i wymieszać z papryką.
Wołowinę posypać ze wszystkich stron solą i pieprzem. Powrót garnek na średnim ogniu, i dodać kostki wołowiny do garnka, obracając przykryć wołowinę mieszanką papryka-cebula, i gotować, aż rumiane, o 6 protokół.
Dodaj 2 szklanki zimnej wody, przykryj pokrywką, zmniejsz ogień do średniego i duś przez 45 minut.
Zdjąć pokrywkę i dodać ziemniaki, marchew, pomidory i zieloną paprykę, przykryć i dusić, aż wołowina będzie miękka, o 30 minut więcej, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z makaronem maślanym lub z chlebem pełnoziarnistym, aby nasiąknąć sokami.