Gulasz Wołowy Po Afrykańsku
Gulasz wołowy w stylu afrykańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 44g białka, oraz 55 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Jeśli masz rozpuszczoną skrobię kukurydzianą, cebulę, fasolę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść seler, czosnek, pasta pomidorowa, kostki bulionowe i wodę w dużym holenderskim piekarniku; mieszaj, aż pasta pomidorowa się rozpuści.
Dodać ziarna pieprzu i liście laurowe, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj oxtail i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Wyjąć oxtail z gorącego oleju i umieścić w holenderskim piekarniku.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka oleju z patelni, zmniejszyć ogień do medium, i gotować cebulę, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół; dodać do oxtail.
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny. Doprawić solą i pieprzem, odzyskać, i nadal gotować, aż oxtail jest miękki, ale nie spada z kości, o 30 protokół.
Usuń kawałki ogona wołowego i umieść w naczyniu do serwowania.
Dodaj fasolę do holenderskiego piekarnika i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zagęścić skrobią kukurydzianą rozpuszczoną w wodzie, gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, aż zgęstnieje i stanie się jasne.
Polać sosem ogonek wołowy.