Gulasch Wołowy

Gulasch Wołowy
Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1005 kalorii, 35g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz węgierską paprykę, niskosolny bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szegediner Gulasch na # SundaySupper, Gulasch, oraz Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i gotować, aż goldenbrown i miękkie, często mieszając, o 25minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i majeranek; gotować aż zmięknie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
CzosnekCzosnek
4
Dodaj pomidor i gotuj, aż mieszanina zacznie się zmieniaćbark czerwony, często mieszając, około 3 minut.
5
Dodaj oba papryki i wymieszaj, aby zmiksować; wyjmij z ognia i odstaw na 1 minutę dla smaków.
6
Dodać ocet; wymieszać średni heatuntil prawie cała ciecz jest wchłaniana, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
7
Dodaj bulion, liście laurowe i lemonpeel; zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
8
Wołowinę posypać solą i pieprzem; dodać do garnka. Gotować na wolnym ogniu średnio-niskimil wołowina jest delikatna, mieszając od czasu do czasu,około 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Przenieść wołowinę do miski, pozostawiając onionsin garnek. Gotować sos w garnku, aż zmniejszy się Do5 filiżanek, o 15 protokół. Lekko schłodzić.Praca w partiach, SOS puree w blenderuntil gładkie; powrót do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Wołowina do garnka. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić.Chill uncovered do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przepłukać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
1
Zgodnie z duchem tego menu, nalej austriacką czerwień gulaszem. Owocowy, elegancki Feiler-Artinger2007 Zweigelt (1 zł
Składniki, których będziesz potrzebować
ZweigeltZweigelt
2
to dobry wybór.
3
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn