Grzany Cydr
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj grzanego cydru. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 124 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, laski cynamonu, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorący Grzany Cydr, Grzany Cydr, oraz Grzany Cydr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jabłecznik i cukier w dużym garnku na średnim ogniu. Mieszać do rozpuszczenia cukru. Obierz całą pomarańczę za pomocą obieraczki do warzyw, usuwając skórkę, ale unikając zbyt dużej ilości białego pestki.
Dodaj skórkę pomarańczową, laski cynamonu i goździki do mieszanki cydru. Doprowadzić cydr do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wlać cydr przez sitko do dużej miski ponczu.
W razie potrzeby udekoruj kubki cynamonem.