Grzane Białe wino z gruszkową Brandy

Grzane Białe wino z gruszkową Brandy
Grzane Białe wino z gruszkową Brandy może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na napoje. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka azjatyckiej gruszki, miodu, gruszki brandy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Grzane Białe wino z gruszkową Brandy, Crock-Pot Grzane Czerwone Wino Z Brandy, oraz Białe grzane wino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wino w średnio ciężkim rondlu z anyżem gwiazdkowym, imbirem, kardamonem, goździkami i miodem (zacznij od 3 łyżek i dostosuj później, jeśli to konieczne). Ustawić patelnię na średnim ogniu i doprowadzić tylko na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Wyłącz ciepło i pozwól, aby wino rozmyło się przez co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
KardamonKardamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
MiódMiód
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Smak i dodać więcej miodu, jeśli chcesz. Delikatnie podgrzej wino, aż zacznie się parować, a następnie wyłącz ogień i wymieszaj brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MiódMiód
WinoWino
3
Podziel na 4 kubki lub żaroodporne szklanki, wkładając kilka całych przypraw do każdego kubka, jeśli chcesz, i dodaj plasterek azjatyckiej gruszki. Toddy away!
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka AzjatyckaGruszka Azjatycka
PrzyprawyPrzyprawy
4
Przedruk za zgodą the Food 52 Cookbook Volume 2 przez Amanda Hesser i Merrill Stubbs, © 2012 William Morrow
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn